Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36910
Назва: Инновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюре
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарская, В. В.
Абрамова, Т. С.
Теленков, А. Е.
Юрьева, О. А.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Абрамова Т. С., Теленков А. Е., Юрьева О. А. Инновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюре. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 141-143.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36910
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_141-143.pdf151.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.