Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36910
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарская, В. В.-
dc.contributor.authorАбрамова, Т. С.-
dc.contributor.authorТеленков, А. Е.-
dc.contributor.authorЮрьева, О. А.-
dc.date.accessioned2023-07-31T08:22:53Z-
dc.date.available2023-07-31T08:22:53Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарская В. В., Абрамова Т. С., Теленков А. Е., Юрьева О. А. Инновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюре. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 141-143.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36910-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleИнновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюреuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_141-143.pdf151.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.