Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36910
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарская, В. В. | - |
dc.contributor.author | Абрамова, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Теленков, А. Е. | - |
dc.contributor.author | Юрьева, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-31T08:22:53Z | - |
dc.date.available | 2023-07-31T08:22:53Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Абрамова Т. С., Теленков А. Е., Юрьева О. А. Инновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюре. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 141-143. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36910 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Инновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюре | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_141-143.pdf | 151.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.