Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36881
Назва: Определение уровня достаточной однородности хлебопекарного, макаронного и кондитерского теста
Автори: Янаков, В. П.
Ивженко, А. В.
Lange, O.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Янаков В. П., Ивженко А. В., Lange O. Определение уровня достаточной однородности хлебопекарного, макаронного и кондитерского теста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 89-90.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36881
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_89-90.pdf126.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.