Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36881
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнаков, В. П.-
dc.contributor.authorИвженко, А. В.-
dc.contributor.authorLange, O.-
dc.date.accessioned2023-07-31T06:19:06Z-
dc.date.available2023-07-31T06:19:06Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЯнаков В. П., Ивженко А. В., Lange O. Определение уровня достаточной однородности хлебопекарного, макаронного и кондитерского теста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 89-90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36881-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОпределение уровня достаточной однородности хлебопекарного, макаронного и кондитерского тестаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_89-90.pdf126.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.