Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36881
Title: Определение уровня достаточной однородности хлебопекарного, макаронного и кондитерского теста
Authors: Янаков, В. П.
Ивженко, А. В.
Lange, O.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янаков В. П., Ивженко А. В., Lange O. Определение уровня достаточной однородности хлебопекарного, макаронного и кондитерского теста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 89-90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36881
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_89-90.pdf126.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.