Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36881
Title: | Определение уровня достаточной однородности хлебопекарного, макаронного и кондитерского теста |
Authors: | Янаков, В. П. Ивженко, А. В. Lange, O. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Янаков В. П., Ивженко А. В., Lange O. Определение уровня достаточной однородности хлебопекарного, макаронного и кондитерского теста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 89-90. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36881 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_89-90.pdf | 126.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.