Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36872
Назва: Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію
Автори: Плотнікова, Р. В.
Гринченко, Н. Г.
Гринченко, О. О.
Коротаєва, Є. О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Гринченко О. О., Коротаєва Є. О. Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 71-73.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36872
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_71-73.pdf129.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.