Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36872
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Плотнікова, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Коротаєва, Є. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-31T05:44:26Z | - |
dc.date.available | 2023-07-31T05:44:26Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Гринченко О. О., Коротаєва Є. О. Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 71-73. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36872 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_71-73.pdf | 129.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.