Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36872
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПлотнікова, Р. В.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.contributor.authorКоротаєва, Є. О.-
dc.date.accessioned2023-07-31T05:44:26Z-
dc.date.available2023-07-31T05:44:26Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПлотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Гринченко О. О., Коротаєва Є. О. Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 71-73.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36872-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натріюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_71-73.pdf129.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.