Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36872
Название: Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію
Авторы: Плотнікова, Р. В.
Гринченко, Н. Г.
Гринченко, О. О.
Коротаєва, Є. О.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Гринченко О. О., Коротаєва Є. О. Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 71-73.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36872
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_71-73.pdf129.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.