Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3676
Назва: Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти
Інші назви: Исследование влияния масла рафинированного на реологические характеристики творожные пасты
Study of oil on refined rheological characteristics of cheese pastes
Автори: Гурський, П. В.
Перцевий, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гурський П. В., Перцевий Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 64-68.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Короткий огляд (реферат): Досліджено зміни реологічних характеристик пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного за різних концентрацій олії соняшникової, рафінованої дезодорованої. Встановлено залежність еластичності, пластичності та пружності готового продукту від вмісту олії в рецептурі.
Исследованы изменения реологических характеристик пасты закусочной на основе творога нежирного при различных концентраций масла подсолнечного, рафинированного дезодорированного. Установлена зависимость эластичности, пластичности и упругости готового продукта от содержания масла в рецептуре.
The changes of rheological characteristics of pasta diner based on low-fat cottage cheese of different concentrations of sunflower oil, refined deodorized. The dependence of elasticity, ductility and elasticity of the finished product of oil content in the recipe.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3676
Розташовується у зібраннях:№ 1 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf767.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.