Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3676
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorПерцевий, Ф. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.date.accessioned2022-07-22T08:26:21Z-
dc.date.available2022-07-22T08:26:21Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГурський П. В., Перцевий Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 64-68.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3676-
dc.description.abstractДосліджено зміни реологічних характеристик пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного за різних концентрацій олії соняшникової, рафінованої дезодорованої. Встановлено залежність еластичності, пластичності та пружності готового продукту від вмісту олії в рецептурі.uk_UA
dc.description.abstractИсследованы изменения реологических характеристик пасты закусочной на основе творога нежирного при различных концентраций масла подсолнечного, рафинированного дезодорированного. Установлена зависимость эластичности, пластичности и упругости готового продукта от содержания масла в рецептуре.uk_UA
dc.description.abstractThe changes of rheological characteristics of pasta diner based on low-fat cottage cheese of different concentrations of sunflower oil, refined deodorized. The dependence of elasticity, ductility and elasticity of the finished product of oil content in the recipe.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)-
dc.titleДослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пастиuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния масла рафинированного на реологические характеристики творожные пастыuk_UA
dc.title.alternativeStudy of oil on refined rheological characteristics of cheese pastesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf767.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.