Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3676
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T08:26:21Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T08:26:21Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Гурський П. В., Перцевий Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 64-68. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3676 | - |
dc.description.abstract | Досліджено зміни реологічних характеристик пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного за різних концентрацій олії соняшникової, рафінованої дезодорованої. Встановлено залежність еластичності, пластичності та пружності готового продукту від вмісту олії в рецептурі. | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследованы изменения реологических характеристик пасты закусочной на основе творога нежирного при различных концентраций масла подсолнечного, рафинированного дезодорированного. Установлена зависимость эластичности, пластичности и упругости готового продукта от содержания масла в рецептуре. | uk_UA |
dc.description.abstract | The changes of rheological characteristics of pasta diner based on low-fat cottage cheese of different concentrations of sunflower oil, refined deodorized. The dependence of elasticity, ductility and elasticity of the finished product of oil content in the recipe. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1) | - |
dc.title | Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование влияния масла рафинированного на реологические характеристики творожные пасты | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of oil on refined rheological characteristics of cheese pastes | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 1 (1) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.