Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3676
Title: Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти
Other Titles: Исследование влияния масла рафинированного на реологические характеристики творожные пасты
Study of oil on refined rheological characteristics of cheese pastes
Authors: Гурський, П. В.
Перцевий, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В., Перцевий Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 64-68.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Abstract: Досліджено зміни реологічних характеристик пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного за різних концентрацій олії соняшникової, рафінованої дезодорованої. Встановлено залежність еластичності, пластичності та пружності готового продукту від вмісту олії в рецептурі.
Исследованы изменения реологических характеристик пасты закусочной на основе творога нежирного при различных концентраций масла подсолнечного, рафинированного дезодорированного. Установлена зависимость эластичности, пластичности и упругости готового продукта от содержания масла в рецептуре.
The changes of rheological characteristics of pasta diner based on low-fat cottage cheese of different concentrations of sunflower oil, refined deodorized. The dependence of elasticity, ductility and elasticity of the finished product of oil content in the recipe.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3676
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf767.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.