Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 33 из 33
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2023 | Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини | Михайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О. |
2023 | Терморадіаційна однобарабанна вальцьова сушарка | Михайлов, В. М.; Загорулько, А. М.; Загорулько, А. М. |
2023 | Удосконалення обладнання для виробництва плодоовочевих паст | Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В. |
2023 | Інтенсифікація процесів концентрування та ІЧ-сушіння рослинної сировини | Загорулько, А. М.; Титаренко, Н. В.; Ібаєв, Е. Б. |
2023 | Апарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням | Загорулько, А. М.; Титаренко, Н. В. |
2023 | Шнекова терморадіаційна сушарка для сушіння вичавок рослинного походження | Загорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Титаренко, Н. В. |
2023 | Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Головко, М. П. |
2023 | Перспективи використання дієтичної добавки на основі SALICORNIA EUROPAEA L. в технологіях харчових продуктів | Євлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Мурликіна, Н. В. |
2023 | Вплив мікрохвильової обробки на процес конвективного сушіння та якість чипсів із яблук | Дмитренко, Н. В.; Гусарова, О. В. |
2023 | Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці | Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Онищенко, В. М. |
2023 | До питання первинної обробки зернових сумішей | Богомолов, О. В.; Ірклієнко, В. І.; Богомолов, О. О.; Михайлов, Б. В.; Ромашко, А. М.; Солдатенко, Ю. І. |
2023 | Вплив процесу сепарації на зниження вологості зернового матеріалу | Бакум, М. В.; Завгородній, О. І.; Сіняєва, О. В.; Крекот, М. М. |
2023 | Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків | Афанасьєва, О. П.; Упатова, О. І. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 33 из 33