Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
181 - "Харчові технології" (Бакалаври)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Технологічне забезпечення якості м’ясних виробів. Проект технологічної лінії з виробництва ковбаси вареної потужністю 5 т за зміну
Головко, Т. М.
;
Воробйов, Д. Г.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Вивчення споживчих властивостей та оцінка якості паштетної продукції. Проект технологічної лінії з виробництва паштетів потужністю 8 т за зміну
Головко, Т. М.
;
Хабенко, У. В.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Удосконалення технології мусів з використанням піноутворювачів та її впровадження у ресторанах
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Лисенко, Вікторія Олександрівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розроблення проєкту технології бутербродної продукції та її впровадження в цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукції
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Цвіркун, Н. В.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розроблення проекту технології Магдаленас з використанням овочевої сировини та їх впровадження у кафе-пекарнях
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Череповська, Анастасія Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розроблення проекту технології фірмових страв з використанням макаронних виробів та їх впровадження у ресторанах
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Зубченко, Михайло Вікторович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Удосконалення рецептурного складу тістечок з пісочного напівфабрикату з використанням порошку ягід годжі та їх впровадження у кав’ярні
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Нерябова, Анна Олександрівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розроблення та упровадження організаційно-технологічних заходів зі створення меню для кафе-кондитерських
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Циганок, Валерія Валеріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розроблення асортименту та рецептурного складу ковбасок-гриль та їх упровадження у заклади ресторанної індустрії з вегетаріанським меню
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Трембач, Наталія Юріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Discover
Author
1
Воробйов, Д. Г.
1
Зубченко, Михайло Вікторович
1
Лисенко, Вікторія Олександрівна
1
Нерябова, Анна Олександрівна
1
Трембач, Наталія Юріївна
1
Хабенко, У. В.
1
Цвіркун, Н. В.
1
Циганок, Валерія Валеріївна
1
Череповська, Анастасія Сергіївна
Subject
7
technology
5
recipe
5
рецептура
4
semi-finished
4
напівфабрикат
2
project
2
quality assessment
2
technological line
2
оцінка якості
2
проект
.
next >
Date issued
9
2023
Has File(s)
9
true