Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.009 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Технологічне забезпечення якості м’ясних виробів. Проект технологічної лінії з виробництва ковбаси вареної потужністю 5 т за змінуГоловко, Т. М.; Воробйов, Д. Г.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Вивчення споживчих властивостей та оцінка якості паштетної продукції. Проект технологічної лінії з виробництва паштетів потужністю 8 т за змінуГоловко, Т. М.; Хабенко, У. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології мусів з використанням піноутворювачів та її впровадження у ресторанахЮрченко, Світлана Леонідівна; Лисенко, Вікторія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проєкту технології бутербродної продукції та її впровадження в цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукціїГринченко, Ольга Олексіївна; Цвіркун, Н. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проекту технології Магдаленас з використанням овочевої сировини та їх впровадження у кафе-пекарняхЮрченко, Світлана Леонідівна; Череповська, Анастасія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проекту технології фірмових страв з використанням макаронних виробів та їх впровадження у ресторанахЮрченко, Світлана Леонідівна; Зубченко, Михайло Вікторович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Удосконалення рецептурного складу тістечок з пісочного напівфабрикату з використанням порошку ягід годжі та їх впровадження у кав’ярніЮрченко, Світлана Леонідівна; Нерябова, Анна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення та упровадження організаційно-технологічних заходів зі створення меню для кафе-кондитерськихЮрченко, Світлана Леонідівна; Циганок, Валерія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення асортименту та рецептурного складу ковбасок-гриль та їх упровадження у заклади ресторанної індустрії з вегетаріанським менюОмельченко, Світлана Борисівна; Трембач, Наталія Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії