Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
181 - "Харчові технології" (Бакалаври)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 71 (Search time: 0.015 seconds).
previous
1
2
3
4
...
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Розробка технології м'ясних напівфабрикатів з м'яса індички. Проект технологічної лінії з виробництва посічених напівфабрикатів потужністю 4 т за зміну
Дроменко, О. Б.
;
Зутікова, Дарина Володимирівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Удосконалення рецептурного складу ліверних ковбас. Проект технологічної лінії з виробництва ліверних ковбас потужністю 1,5 т за зміну
Дроменко, О. Б.
;
Жилін, Ілля Ігорович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Технологічне забезпечення якості м’ясних виробів. Проект технологічної лінії з виробництва ковбаси вареної потужністю 5 т за зміну
Головко, Т. М.
;
Воробйов, Д. Г.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Практичні аспекти виробництва і застосування кишкових оболонок. Проект технологічної лінії з обробки кишок великої рогатої худоби потужністю 300 комплектів за зміну
Онищенко, В. М.
;
Старченко, Анастасія Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Проект цеху з виробництва м’ясних січених напівфабрикатів потужністю 4 т за зміну. Перспективи використання горіхоплідних у виробництві виробів із січеного м’яса
Желєва, Т. С.
;
Калюжна, Юлія Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Перспективи використання альтернативних видів м’ясної сировини в технології шинок. Проект технологічної лінії з виробництва шинок потужністю 8 т за зміну
Гринченко, Н. Г.
;
Криштопа, І. О.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Сучасні аспекти пролонгування термінів зберігання м’ясних напівфабрикатів. Проект технологічної лінії виробництва фасованого м’яса потужністю 4,5 т за зміну
Большакова, В. А.
;
Головнін, Олександр Віталійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Аналіз переваг і недоліків ковбасних оболонок. Проект технологічної лінії з обробки кишок свиней та дрібної рогатої худоби потужністю 400 комплектів за зміну
Онищенко, В. М.
;
Фесунов, Д. С.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Розширення асортименту напівкопчених ковбас. Проект технологічної лінії з виробництва напівкопчених ковбас потужністю 1,5 т за зміну
Желєва, Т. С.
;
Чернишов, Сергій Олександрович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Удосконалення технологічного процесу виробництва м'ясних хлібів. Проект технологічної лінії виробництва м'ясних хлібів потужністю 2 т за зміну
Большакова, В. А.
;
Гончаренко, Валерія Миколаївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Discover
Author
1
Абзалова, Олена Олександрівна
1
Акопов, А. В.
1
Ахмедова, Д. А.
1
Бiлополий, Кирило Євгенійович
1
Баган, Дмитро Олександрович
1
Беспалько, Артур Антонович
1
Власенко, Дарії Олександрівни
1
Воробйов, Д. Г.
1
Ганізаде, Салман Ехтібар
1
Герасименко, Ольга Олексіївна
.
next >
Subject
9
рецептура
9
технологія
7
project
7
recipe
7
technology
7
харчова цінність
6
апаратурно-технологічна лінія
6
напівфабрикат
6
проект
5
технологічна лінія
.
next >
Date issued
71
2023
Has File(s)
71
true