Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 71 (Search time: 0.015 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Розробка технології м'ясних напівфабрикатів з м'яса індички. Проект технологічної лінії з виробництва посічених напівфабрикатів потужністю 4 т за змінуДроменко, О. Б.; Зутікова, Дарина Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення рецептурного складу ліверних ковбас. Проект технологічної лінії з виробництва ліверних ковбас потужністю 1,5 т за змінуДроменко, О. Б.; Жилін, Ілля Ігорович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Технологічне забезпечення якості м’ясних виробів. Проект технологічної лінії з виробництва ковбаси вареної потужністю 5 т за змінуГоловко, Т. М.; Воробйов, Д. Г.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Практичні аспекти виробництва і застосування кишкових оболонок. Проект технологічної лінії з обробки кишок великої рогатої худоби потужністю 300 комплектів за змінуОнищенко, В. М.; Старченко, Анастасія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Проект цеху з виробництва м’ясних січених напівфабрикатів потужністю 4 т за зміну. Перспективи використання горіхоплідних у виробництві виробів із січеного м’ясаЖелєва, Т. С.; Калюжна, Юлія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Перспективи використання альтернативних видів м’ясної сировини в технології шинок. Проект технологічної лінії з виробництва шинок потужністю 8 т за змінуГринченко, Н. Г.; Криштопа, І. О.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Сучасні аспекти пролонгування термінів зберігання м’ясних напівфабрикатів. Проект технологічної лінії виробництва фасованого м’яса потужністю 4,5 т за змінуБольшакова, В. А.; Головнін, Олександр Віталійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Аналіз переваг і недоліків ковбасних оболонок. Проект технологічної лінії з обробки кишок свиней та дрібної рогатої худоби потужністю 400 комплектів за змінуОнищенко, В. М.; Фесунов, Д. С.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розширення асортименту напівкопчених ковбас. Проект технологічної лінії з виробництва напівкопчених ковбас потужністю 1,5 т за змінуЖелєва, Т. С.; Чернишов, Сергій Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технологічного процесу виробництва м'ясних хлібів. Проект технологічної лінії виробництва м'ясних хлібів потужністю 2 т за змінуБольшакова, В. А.; Гончаренко, Валерія Миколаївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса