Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49922
Title: Розроблення проєкту технології бутербродної продукції та її впровадження в цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукції
Other Titles: Development of a sandwich technology project and its implementation in a shop specializing in delivery of culinary products
Authors: Цвіркун, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, Ольга Олексіївна
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Keywords: сирні маси;гарячі бутерброди;харчова цінність;технологія;ресторанне господарство;доставка
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Цвіркун Н. І. Розроблення проєкту технології бутербродної продукції та її впровадження в цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукції: кваліфікаційна робота на здо-буття СВО бакалавр зі спеціальності 181 Хар-чові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; наук. кер. О. О. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2023 р. 71 с.
Abstract: Мета кваліфікаційної робот – розроблення проєкту технології бутербродної продукції та її впровадження в цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукції. В роботі проведено аналітичні дослідження ринку, визначено маркетингові характеристики попиту продукції; - надано характеристику та аналіз рецептури та технологічної схеми виробництва сирної маси. Розроблено рецептурний склад та технологічний процес сирної маси, досліджено аналітично її харчову та біологічну цінність, шляхи формування асортименту. Розроблено асортимент продукції даного виду, визначено вимоги до якості (органолептичні та фізико-хімічні) та безпеки (мікробіологічні, санітарно-гігієнічні) сирної маси. Висвітлено питання організації цеху, що спеціалізується на доставці кулінарної продукції. Оцінено ефективність прийнятих рішень. Продукцію рекомендовано до впровадження в закладах ресторанного господарства.
The object of research is the technology of cheese mass for hot sandwiches. The purpose of the qualification workshop is to develop a project for the technology of sandwich products and its implementation in a workshop specializing in the delivery of culinary products. Analytical research of the market was carried out in the work, marketing characteristics of product demand were determined; - a description and analysis of the recipe and technological scheme of cheese mass production is given. The recipe composition and technological process of cheese mass were developed, its nutritional and biological value, ways of forming the assortment were analyzed analytically. The range of products of this type has been developed, the requirements for the quality (organoleptic and physico-chemical) and safety (microbiological, sanitary and hygienic) of the cheese mass have been determined. The issue of organizing a workshop specializing in the delivery of culinary products is highlighted. The effectiveness of the adopted decisions was evaluated. The product is recommended for use in restaurants.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49922
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_B_181z-21b str-2-02 Tsvírkun_N_V.pdf
  Restricted Access
1.78 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.