Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Удосконалення рецептурного складу ліверних ковбас. Проект технологічної лінії з виробництва ліверних ковбас потужністю 1,5 т за змінуДроменко, О. Б.; Жилін, Ілля Ігорович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Технологічне забезпечення якості м’ясних виробів. Проект технологічної лінії з виробництва ковбаси вареної потужністю 5 т за змінуГоловко, Т. М.; Воробйов, Д. Г.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Сучасні аспекти пролонгування термінів зберігання м’ясних напівфабрикатів. Проект технологічної лінії виробництва фасованого м’яса потужністю 4,5 т за змінуБольшакова, В. А.; Головнін, Олександр Віталійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технологічного процесу виробництва м'ясних хлібів. Проект технологічної лінії виробництва м'ясних хлібів потужністю 2 т за змінуБольшакова, В. А.; Гончаренко, Валерія Миколаївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Теоретичні та прикладні аспекти виробництва м'ясних напівфабрикатів. Проект технологічної лінії з виробництва м'ясних напівфабрикатів потужністю 3 т за змінуОнищенко, В. М.; Баган, Дмитро Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Вивчення споживчих властивостей та оцінка якості паштетної продукції. Проект технологічної лінії з виробництва паштетів потужністю 8 т за змінуГоловко, Т. М.; Хабенко, У. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса