Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
181 - "Харчові технології" (Бакалаври)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Удосконалення рецептурного складу ліверних ковбас. Проект технологічної лінії з виробництва ліверних ковбас потужністю 1,5 т за зміну
Дроменко, О. Б.
;
Жилін, Ілля Ігорович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Технологічне забезпечення якості м’ясних виробів. Проект технологічної лінії з виробництва ковбаси вареної потужністю 5 т за зміну
Головко, Т. М.
;
Воробйов, Д. Г.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Сучасні аспекти пролонгування термінів зберігання м’ясних напівфабрикатів. Проект технологічної лінії виробництва фасованого м’яса потужністю 4,5 т за зміну
Большакова, В. А.
;
Головнін, Олександр Віталійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Удосконалення технологічного процесу виробництва м'ясних хлібів. Проект технологічної лінії виробництва м'ясних хлібів потужністю 2 т за зміну
Большакова, В. А.
;
Гончаренко, Валерія Миколаївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Теоретичні та прикладні аспекти виробництва м'ясних напівфабрикатів. Проект технологічної лінії з виробництва м'ясних напівфабрикатів потужністю 3 т за зміну
Онищенко, В. М.
;
Баган, Дмитро Олександрович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Вивчення споживчих властивостей та оцінка якості паштетної продукції. Проект технологічної лінії з виробництва паштетів потужністю 8 т за зміну
Головко, Т. М.
;
Хабенко, У. В.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Discover
Author
1
Баган, Дмитро Олександрович
1
Воробйов, Д. Г.
1
Головнін, Олександр Віталійович
1
Гончаренко, Валерія Миколаївна
1
Жилін, Ілля Ігорович
1
Хабенко, У. В.
Subject
6
project
3
апаратурно-технологічна лінія
3
технологічна лінія
2
improvements
2
quality assessment
2
recipe
2
safety
2
technological line
2
Technologies
2
technology
.
next >
Date issued
6
2023
Has File(s)
6
true