Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Інженерія переробних і харчових виробництв
2016
№ 1 (1)
№ 1 (2)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
2016
Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного
Гурський, П. В.
2016
Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирного
Гурський, П. В.
2016
Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
Discover
Author
2
Бідюк, Д. О.
2
Перцевий, Ф. В.
Date issued
4
2016
Has File(s)
4
true