Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 42 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцюГусятинська, Н. А.; Романченко, Н. М.; Тетерина, С. Н.
2016Використання пересмаженої соняшникової олії для біосинтезу мікробного полісахариду етаполануІвахнюк, М. О.; Вороненко, А. А.; Пирог, Т. П.
2016Дослідження можливості використання нетрадиційної сировини в рецептурах пиваМельник, І. В.; Гнатовська, Д. О.
2016Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сируДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Мазняк, З. О.
2016Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.
2016Дослідження реологічних характеристик пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2016Розрахунки на міцність оболонкових елементів обладнання переробних і харчових виробництв з метою підвищення ефективності їх роботиСичов, А. І.; Сичова, Т. О.
2016Визначення оптимальних режимів роботи апарата для комбінованого очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2016К разработке энергоэффективного способа сепарации частиц на профилях наименьшего сопротивленияБогомолов, А. В.; Брагинец, Н. В.; Богомолов, А. А.
2016Дослідження жнивного пристрою коноплезбиральних машинГридякін, В. О.; Богомолова, В. П.