Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36056
Назва: Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини»
Автори: Янчева, М. О.
Ольховська, В. С.
Онищенко, В. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Ольховська В. С., Онищенко В. М. Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 410-411.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36056
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_27.09.13-410-411.pdf102.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.