Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36056
Название: Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини»
Авторы: Янчева, М. О.
Ольховська, В. С.
Онищенко, В. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Янчева М. О., Ольховська В. С., Онищенко В. М. Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 410-411.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36056
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_27.09.13-410-411.pdf102.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.