Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36056
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Ольховська, В. С. | - |
dc.contributor.author | Онищенко, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-17T15:31:18Z | - |
dc.date.available | 2023-07-17T15:31:18Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Ольховська В. С., Онищенко В. М. Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 410-411. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36056 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_27.09.13-410-411.pdf | 102.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.