Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36056
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorОльховська, В. С.-
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.date.accessioned2023-07-17T15:31:18Z-
dc.date.available2023-07-17T15:31:18Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Ольховська В. С., Онищенко В. М. Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 410-411.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36056-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВикористання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-410-411.pdf102.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.