Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35658
Назва: Поєднання кукурудзи та сої в посівах
Автори: Станіславенко, А. В.
Зеленський, О. П.
Зеленський, А. П.
Дата публікації: кві-2023
Видавництво: Державний біотехнологічний універститет
Бібліографічний опис: Станіславенко А. В., Зеленський О. П., Зеленський А. П. Поєднання кукурудзи та сої в посівах. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 30
Короткий огляд (реферат): Advantages of joint sowing of corn and soybeans are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35658
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-30.pdf270.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.