Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35658
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтаніславенко, А. В.-
dc.contributor.authorЗеленський, О. П.-
dc.contributor.authorЗеленський, А. П.-
dc.date.accessioned2023-07-11T19:08:08Z-
dc.date.available2023-07-11T19:08:08Z-
dc.date.issued2023-04-
dc.identifier.citationСтаніславенко А. В., Зеленський О. П., Зеленський А. П. Поєднання кукурудзи та сої в посівах. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 30uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35658-
dc.description.abstractAdvantages of joint sowing of corn and soybeans are considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний універститетuk_UA
dc.titleПоєднання кукурудзи та сої в посівахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-30.pdf270.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.