Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35368
Назва: Пакування продукції галузі
Автори: Онищенко, В`ячеслав Миколайович
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пакування продукціїгалузі: метод. вказ. до лабораторних занять та самостійної роботи для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми " Технології харчових продуктів тваринного походження" ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: В. М. Онищенко. Харків: ДБТУ, 2022. 19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35368
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Pakuvannya_PH_2022.pdf3.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.