Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35368
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, В`ячеслав Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-07T14:42:01Z | - |
dc.date.available | 2023-07-07T14:42:01Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Пакування продукціїгалузі: метод. вказ. до лабораторних занять та самостійної роботи для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми " Технології харчових продуктів тваринного походження" ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: В. М. Онищенко. Харків: ДБТУ, 2022. 19 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35368 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Пакування продукції галузі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Pakuvannya_PH_2022.pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.