Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35368
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОнищенко, В`ячеслав Миколайович-
dc.date.accessioned2023-07-07T14:42:01Z-
dc.date.available2023-07-07T14:42:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПакування продукціїгалузі: метод. вказ. до лабораторних занять та самостійної роботи для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми " Технології харчових продуктів тваринного походження" ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: В. М. Онищенко. Харків: ДБТУ, 2022. 19 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35368-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПакування продукції галузіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Pakuvannya_PH_2022.pdf3.2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.