Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35368
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, В`ячеслав Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-07T14:42:01Z | - |
dc.date.available | 2023-07-07T14:42:01Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Пакування продукціїгалузі: метод. вказ. до лабораторних занять та самостійної роботи для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми " Технології харчових продуктів тваринного походження" ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: В. М. Онищенко. Харків: ДБТУ, 2022. 19 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35368 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Пакування продукції галузі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Pakuvannya_PH_2022.pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.