Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35265
Назва: Загальні вимоги до оформлення навчальних видань
Автори: Чорна, Ніна Вікторівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Загальні вимоги до оформлення навчальних видань: метод. рек. для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2023. 61 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації розроблені на основі законодавчих актів України про видавничу діяльність, нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України, державних стандартів України, інших нормативних документів. Рекомендації надають загальну інформацію щодо оформлення та підготовки до друку навчальних видань. Методичні рекомендації будуть корисними здобувачам вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35265
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_vymohy_181_23.pdf1.64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.