Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35265
Название: Загальні вимоги до оформлення навчальних видань
Авторы: Чорна, Ніна Вікторівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Загальні вимоги до оформлення навчальних видань: метод. рек. для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2023. 61 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації розроблені на основі законодавчих актів України про видавничу діяльність, нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України, державних стандартів України, інших нормативних документів. Рекомендації надають загальну інформацію щодо оформлення та підготовки до друку навчальних видань. Методичні рекомендації будуть корисними здобувачам вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форми навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35265
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_vymohy_181_23.pdf1.64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.