Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35265
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-07-06T10:30:05Z-
dc.date.available2023-07-06T10:30:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗагальні вимоги до оформлення навчальних видань: метод. рек. для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2023. 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35265-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації розроблені на основі законодавчих актів України про видавничу діяльність, нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України, державних стандартів України, інших нормативних документів. Рекомендації надають загальну інформацію щодо оформлення та підготовки до друку навчальних видань. Методичні рекомендації будуть корисними здобувачам вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форми навчання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЗагальні вимоги до оформлення навчальних виданьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_vymohy_181_23.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.