Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35166
Назва: Порівняльна оцінка якості мармеладу,щовиробляється харківською кондитерською фабрикою «Харків’янка»
Автори: Колбєнєва, О. Є.
Науковий керівник : Янчева, М. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Колбєнєва О. Є. Порівняльна оцінка якості мармеладу,щовиробляється харківською кондитерською фабрикою «Харків’янка» . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 172.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35166
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_172-172.pdf135.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.