Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35166
Название: Порівняльна оцінка якості мармеладу,щовиробляється харківською кондитерською фабрикою «Харків’янка»
Авторы: Колбєнєва, О. Є.
Научный руководитель: Янчева, М. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Колбєнєва О. Є. Порівняльна оцінка якості мармеладу,щовиробляється харківською кондитерською фабрикою «Харків’янка» . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 172.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35166
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_172-172.pdf135.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.