Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34938
Назва: | Strange European cuisine (Дивнi cтрави європейської кухні) |
Автори: | Тимченко, М. А. |
Науковий керівник : | Удовенко, І. В. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Тимченко М. А. Strange European cuisine (Дивнi cтрави європейської кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 421. |
Короткий огляд (реферат): | Заходячи в ресторан європейської кухні, чи замислювалися ви, що деякі страви здаються вам дуже дивними. При цьому ми забуваємо про дивизну нашої культури харчування. Я думаю, що для японця, наприклад, буде дуже дивно з’їсти борщ із пампушками та салом. Його це, м’яко кажучи, здивує! Та й узагалі, з кожною країною світу нас пов’язують певні дивні кулінарні стереотипи. Якщо йдеться про Францію, то я згадую про равликів та сири. Говорячи про Італію – це груша та прошутто (в’ялена шинка). А для Німеччини найпопулярнішим кліше є квашена капуста з сосисками. Якщо ви мислите так само, як і я, то зараз я намагатимуся розбити ці кліше та пояснити дивину. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34938 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_421.pdf | 222.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.