Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34938
Назва: Strange European cuisine (Дивнi cтрави європейської кухні)
Автори: Тимченко, М. А.
Науковий керівник : Удовенко, І. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тимченко М. А. Strange European cuisine (Дивнi cтрави європейської кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 421.
Короткий огляд (реферат): Заходячи в ресторан європейської кухні, чи замислювалися ви, що деякі страви здаються вам дуже дивними. При цьому ми забуваємо про дивизну нашої культури харчування. Я думаю, що для японця, наприклад, буде дуже дивно з’їсти борщ із пампушками та салом. Його це, м’яко кажучи, здивує! Та й узагалі, з кожною країною світу нас пов’язують певні дивні кулінарні стереотипи. Якщо йдеться про Францію, то я згадую про равликів та сири. Говорячи про Італію – це груша та прошутто (в’ялена шинка). А для Німеччини найпопулярнішим кліше є квашена капуста з сосисками. Якщо ви мислите так само, як і я, то зараз я намагатимуся розбити ці кліше та пояснити дивину.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34938
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_421.pdf222.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.