Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34938
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorУдовенко, І. В.-
dc.contributor.authorТимченко, М. А.-
dc.date.accessioned2023-06-27T06:51:30Z-
dc.date.available2023-06-27T06:51:30Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТимченко М. А. Strange European cuisine (Дивнi cтрави європейської кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 421.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34938-
dc.description.abstractЗаходячи в ресторан європейської кухні, чи замислювалися ви, що деякі страви здаються вам дуже дивними. При цьому ми забуваємо про дивизну нашої культури харчування. Я думаю, що для японця, наприклад, буде дуже дивно з’їсти борщ із пампушками та салом. Його це, м’яко кажучи, здивує! Та й узагалі, з кожною країною світу нас пов’язують певні дивні кулінарні стереотипи. Якщо йдеться про Францію, то я згадую про равликів та сири. Говорячи про Італію – це груша та прошутто (в’ялена шинка). А для Німеччини найпопулярнішим кліше є квашена капуста з сосисками. Якщо ви мислите так само, як і я, то зараз я намагатимуся розбити ці кліше та пояснити дивину.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleStrange European cuisine (Дивнi cтрави європейської кухні)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_421.pdf222.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.