Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34938
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Удовенко, І. В. | - |
dc.contributor.author | Тимченко, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T06:51:30Z | - |
dc.date.available | 2023-06-27T06:51:30Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Тимченко М. А. Strange European cuisine (Дивнi cтрави європейської кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 421. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34938 | - |
dc.description.abstract | Заходячи в ресторан європейської кухні, чи замислювалися ви, що деякі страви здаються вам дуже дивними. При цьому ми забуваємо про дивизну нашої культури харчування. Я думаю, що для японця, наприклад, буде дуже дивно з’їсти борщ із пампушками та салом. Його це, м’яко кажучи, здивує! Та й узагалі, з кожною країною світу нас пов’язують певні дивні кулінарні стереотипи. Якщо йдеться про Францію, то я згадую про равликів та сири. Говорячи про Італію – це груша та прошутто (в’ялена шинка). А для Німеччини найпопулярнішим кліше є квашена капуста з сосисками. Якщо ви мислите так само, як і я, то зараз я намагатимуся розбити ці кліше та пояснити дивину. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Strange European cuisine (Дивнi cтрави європейської кухні) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_421.pdf | 222.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.