Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34932
Название: The kitchen organization (Організація кухні)
Авторы: Саркісова, М. Г.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Саркісова М. Г. The kitchen organization (Організація кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 415.
Краткий осмотр (реферат): У дослідженні йдеться про організаційні особливості роботи кухні, її основні цілі та завдання, а також необхідне устаткування кухні та прилади. Загальна мета кухні полягає в тому, щоб приготувати більше страв та витратити на це якнайменше коштів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34932
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_415.pdf204.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.