Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34932
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorСаркісова, М. Г.-
dc.date.accessioned2023-06-27T06:31:21Z-
dc.date.available2023-06-27T06:31:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСаркісова М. Г. The kitchen organization (Організація кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 415.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34932-
dc.description.abstractУ дослідженні йдеться про організаційні особливості роботи кухні, її основні цілі та завдання, а також необхідне устаткування кухні та прилади. Загальна мета кухні полягає в тому, щоб приготувати більше страв та витратити на це якнайменше коштів.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleThe kitchen organization (Організація кухні)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_415.pdf204.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.