Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34932
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ков’ях, І. І. | - |
dc.contributor.author | Саркісова, М. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T06:31:21Z | - |
dc.date.available | 2023-06-27T06:31:21Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Саркісова М. Г. The kitchen organization (Організація кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 415. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34932 | - |
dc.description.abstract | У дослідженні йдеться про організаційні особливості роботи кухні, її основні цілі та завдання, а також необхідне устаткування кухні та прилади. Загальна мета кухні полягає в тому, щоб приготувати більше страв та витратити на це якнайменше коштів. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | The kitchen organization (Організація кухні) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_415.pdf | 204.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.