Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34932
Title: | The kitchen organization (Організація кухні) |
Authors: | Саркісова, М. Г. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ков’ях, І. І. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Саркісова М. Г. The kitchen organization (Організація кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 415. |
Abstract: | У дослідженні йдеться про організаційні особливості роботи кухні, її основні цілі та завдання, а також необхідне устаткування кухні та прилади. Загальна мета кухні полягає в тому, щоб приготувати більше страв та витратити на це якнайменше коштів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34932 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_415.pdf | 204.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.