Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34932
Title: The kitchen organization (Організація кухні)
Authors: Саркісова, М. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Саркісова М. Г. The kitchen organization (Організація кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 415.
Abstract: У дослідженні йдеться про організаційні особливості роботи кухні, її основні цілі та завдання, а також необхідне устаткування кухні та прилади. Загальна мета кухні полягає в тому, щоб приготувати більше страв та витратити на це якнайменше коштів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34932
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_415.pdf204.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.