Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34931
Назва: | Food safety temperatures and the danger zone (Безпека продуктів харчування: фактор температурного режиму) |
Автори: | Сапельніков, В. В. |
Науковий керівник : | Борисова, А. О. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Сапельніков В. В. Food safety temperatures and the danger zone (Безпека продуктів харчування: фактор температурного режиму). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 414. |
Короткий огляд (реферат): | Проблема безпеки та збереження харчових продуктів на підприємствах харчування завжди була й залишається актуальною. У доповіді розглянуто питання безпечного температурного режиму зберігання харчових продуктів перед вживанням. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34931 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_414.pdf | 204.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.