Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34931
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБорисова, А. О.-
dc.contributor.authorСапельніков, В. В.-
dc.date.accessioned2023-06-27T06:29:25Z-
dc.date.available2023-06-27T06:29:25Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСапельніков В. В. Food safety temperatures and the danger zone (Безпека продуктів харчування: фактор температурного режиму). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 414.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34931-
dc.description.abstractПроблема безпеки та збереження харчових продуктів на підприємствах харчування завжди була й залишається актуальною. У доповіді розглянуто питання безпечного температурного режиму зберігання харчових продуктів перед вживанням.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleFood safety temperatures and the danger zone (Безпека продуктів харчування: фактор температурного режиму)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_414.pdf204.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.