Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34931
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Борисова, А. О. | - |
dc.contributor.author | Сапельніков, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T06:29:25Z | - |
dc.date.available | 2023-06-27T06:29:25Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Сапельніков В. В. Food safety temperatures and the danger zone (Безпека продуктів харчування: фактор температурного режиму). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 414. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34931 | - |
dc.description.abstract | Проблема безпеки та збереження харчових продуктів на підприємствах харчування завжди була й залишається актуальною. У доповіді розглянуто питання безпечного температурного режиму зберігання харчових продуктів перед вживанням. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Food safety temperatures and the danger zone (Безпека продуктів харчування: фактор температурного режиму) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_414.pdf | 204.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.