Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34931
Title: | Food safety temperatures and the danger zone (Безпека продуктів харчування: фактор температурного режиму) |
Authors: | Сапельніков, В. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Борисова, А. О. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Сапельніков В. В. Food safety temperatures and the danger zone (Безпека продуктів харчування: фактор температурного режиму). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 414. |
Abstract: | Проблема безпеки та збереження харчових продуктів на підприємствах харчування завжди була й залишається актуальною. У доповіді розглянуто питання безпечного температурного режиму зберігання харчових продуктів перед вживанням. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34931 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_414.pdf | 204.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.