Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34931
Title: Food safety temperatures and the danger zone (Безпека продуктів харчування: фактор температурного режиму)
Authors: Сапельніков, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Борисова, А. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сапельніков В. В. Food safety temperatures and the danger zone (Безпека продуктів харчування: фактор температурного режиму). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 414.
Abstract: Проблема безпеки та збереження харчових продуктів на підприємствах харчування завжди була й залишається актуальною. У доповіді розглянуто питання безпечного температурного режиму зберігання харчових продуктів перед вживанням.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34931
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_414.pdf204.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.