Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815
Название: How to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників)
Авторы: Ніценко, О. М.
Научный руководитель: Борисова, А. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ніценко О. М. How to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 403.
Краткий осмотр (реферат): Питання дисципліни на будь-якому підприємстві завжди було і залишається актуальним. У доповіді розглянуто питання підвищення рівня дисципліни працівників підприємств ресторанного господарства шляхом застосування мотиваційних технік і прийомів через заохочення або покарання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_403.pdf203.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.