Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815
Название: | How to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників) |
Авторы: | Ніценко, О. М. |
Научный руководитель: | Борисова, А. О. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Ніценко О. М. How to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 403. |
Краткий осмотр (реферат): | Питання дисципліни на будь-якому підприємстві завжди було і залишається актуальним. У доповіді розглянуто питання підвищення рівня дисципліни працівників підприємств ресторанного господарства шляхом застосування мотиваційних технік і прийомів через заохочення або покарання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_403.pdf | 203.24 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.