Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБорисова, А. О.-
dc.contributor.authorНіценко, О. М.-
dc.date.accessioned2023-06-22T06:40:38Z-
dc.date.available2023-06-22T06:40:38Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationНіценко О. М. How to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 403.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815-
dc.description.abstractПитання дисципліни на будь-якому підприємстві завжди було і залишається актуальним. У доповіді розглянуто питання підвищення рівня дисципліни працівників підприємств ресторанного господарства шляхом застосування мотиваційних технік і прийомів через заохочення або покарання.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleHow to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_403.pdf203.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.