Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Борисова, А. О. | - |
dc.contributor.author | Ніценко, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T06:40:38Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T06:40:38Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Ніценко О. М. How to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 403. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815 | - |
dc.description.abstract | Питання дисципліни на будь-якому підприємстві завжди було і залишається актуальним. У доповіді розглянуто питання підвищення рівня дисципліни працівників підприємств ресторанного господарства шляхом застосування мотиваційних технік і прийомів через заохочення або покарання. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | How to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_403.pdf | 203.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.