Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815
Title: | How to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників) |
Authors: | Ніценко, О. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Борисова, А. О. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ніценко О. М. How to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 403. |
Abstract: | Питання дисципліни на будь-якому підприємстві завжди було і залишається актуальним. У доповіді розглянуто питання підвищення рівня дисципліни працівників підприємств ресторанного господарства шляхом застосування мотиваційних технік і прийомів через заохочення або покарання. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_403.pdf | 203.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.