Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815
Title: How to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників)
Authors: Ніценко, О. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Борисова, А. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ніценко О. М. How to motivate and discipline employees (Як мотивувати та дисциплінувати працівників). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 403.
Abstract: Питання дисципліни на будь-якому підприємстві завжди було і залишається актуальним. У доповіді розглянуто питання підвищення рівня дисципліни працівників підприємств ресторанного господарства шляхом застосування мотиваційних технік і прийомів через заохочення або покарання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34815
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_403.pdf203.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.