Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34812
Назва: Food packaging technologies (Технології пакування продуктів)
Автори: Мясоєдов, О. Ю.
Науковий керівник : Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мясоєдов О. Ю. Food packaging technologies (Технології пакування продуктів). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 400.
Короткий огляд (реферат): У доповіді досліджено технологічні процеси пакування харчових продуктів різноманітного типу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34812
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_400.pdf203.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.