Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34812
Название: Food packaging technologies (Технології пакування продуктів)
Авторы: Мясоєдов, О. Ю.
Научный руководитель: Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мясоєдов О. Ю. Food packaging technologies (Технології пакування продуктів). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 400.
Краткий осмотр (реферат): У доповіді досліджено технологічні процеси пакування харчових продуктів різноманітного типу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34812
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_400.pdf203.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.