Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34789
Название: | International business-etiquette (Міжнародний бізнес-етикет) |
Авторы: | Карауш, А. І. |
Научный руководитель: | Архипова, В. О. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Карауш А. І. International business-etiquette (Міжнародний бізнес-етикет). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 377. |
Краткий осмотр (реферат): | У доповіді розглянуто визначення та основні правила бізнес-етикету, а також особливості ведення бізнесу в Україні та арабських і східних країнах. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34789 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_377.pdf | 234.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.