Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34789
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАрхипова, В. О.-
dc.contributor.authorКарауш, А. І.-
dc.date.accessioned2023-06-22T05:37:07Z-
dc.date.available2023-06-22T05:37:07Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКарауш А. І. International business-etiquette (Міжнародний бізнес-етикет). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 377.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34789-
dc.description.abstractУ доповіді розглянуто визначення та основні правила бізнес-етикету, а також особливості ведення бізнесу в Україні та арабських і східних країнах.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleInternational business-etiquette (Міжнародний бізнес-етикет)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_377.pdf234.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.