Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34715
Title: The dangers of fast food (Шкода фаст-фуду)
Authors: Демченко, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Демченко Д. С. The dangers of fast food (Шкода фаст-фуду). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 366.
Abstract: Популярні заклади фаст-фуду поширюються з космічною швидкістю. Доступні гамбургери, бутерброди витісняють здорову домашню їжу. Можливість швидко перекусити – зручно, але дуже шкідливо.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34715
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_366.pdf204 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.