Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34715
Title: | The dangers of fast food (Шкода фаст-фуду) |
Authors: | Демченко, Д. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ков’ях, І. І. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Демченко Д. С. The dangers of fast food (Шкода фаст-фуду). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 366. |
Abstract: | Популярні заклади фаст-фуду поширюються з космічною швидкістю. Доступні гамбургери, бутерброди витісняють здорову домашню їжу. Можливість швидко перекусити – зручно, але дуже шкідливо. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34715 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_366.pdf | 204 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.