Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34715
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorДемченко, Д. С.-
dc.date.accessioned2023-06-20T19:06:20Z-
dc.date.available2023-06-20T19:06:20Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДемченко Д. С. The dangers of fast food (Шкода фаст-фуду). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 366.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34715-
dc.description.abstractПопулярні заклади фаст-фуду поширюються з космічною швидкістю. Доступні гамбургери, бутерброди витісняють здорову домашню їжу. Можливість швидко перекусити – зручно, але дуже шкідливо.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleThe dangers of fast food (Шкода фаст-фуду)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_366.pdf204 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.