Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34715
Назва: The dangers of fast food (Шкода фаст-фуду)
Автори: Демченко, Д. С.
Науковий керівник : Ков’ях, І. І.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Демченко Д. С. The dangers of fast food (Шкода фаст-фуду). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 366.
Короткий огляд (реферат): Популярні заклади фаст-фуду поширюються з космічною швидкістю. Доступні гамбургери, бутерброди витісняють здорову домашню їжу. Можливість швидко перекусити – зручно, але дуже шкідливо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34715
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_366.pdf204 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.