Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34712
Назва: Some peculiarities of french cuisine (Деякі особливості французької кухні)
Автори: Дацько, С. О.
Мамай, А. С.
Науковий керівник : Архипова, В. О.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дацько С. О., Мамай А. С. Some peculiarities of french cuisine (Деякі особливості французької кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 363.
Короткий огляд (реферат): У доповіді подано опис найбільш яскравих особливостей національної кухні Франції, а також вплив регіональних відмінностей на традиції та харчові вподобання французів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34712
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_363.pdf203.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.