Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34712
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАрхипова, В. О.-
dc.contributor.authorДацько, С. О.-
dc.contributor.authorМамай, А. С.-
dc.date.accessioned2023-06-20T18:56:42Z-
dc.date.available2023-06-20T18:56:42Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДацько С. О., Мамай А. С. Some peculiarities of french cuisine (Деякі особливості французької кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 363.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34712-
dc.description.abstractУ доповіді подано опис найбільш яскравих особливостей національної кухні Франції, а також вплив регіональних відмінностей на традиції та харчові вподобання французів.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleSome peculiarities of french cuisine (Деякі особливості французької кухні)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_363.pdf203.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.